Detaljeorienteret synonym

detaljeorienteret — Den Danske Ordbog – ordnet.dk

detaljeorienteret adjektiv (opslaget er forkortet – læs hele artiklen på ordnet.dk) -, detaljeorienterede [-ɒiənˌteˀʌð] • med stor vægt på detaljer og …

detaljeorienteret — sproget.dk

Detalje har mere end én betydning, afhængigt af sammenhængen. enkelthed, filigran, finesse, formssag, Se alle synonymer nedenfor. Synonymer for detalje.

Synonym for Detalje – Synonymbog.com

Vi fandt 1 løsningsforslag for ordet DETALJEORIENTERET som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til DETALJEORIENTERET.

DETALJEORIENTERET – Krydsord – Løsninger

DETALJEORIENTERET – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

28. sep. 2021 — Det er kompetencer som gør dig detaljeorienteret, og det er en værdifuld profil … og er blevet synonym med at være grundigt undersøgende.

Hvad betyder “Detaljeorienteret”? | Arbejd.com | Sep 28, 2021

29. maj 2015 — – Ifølge “Dansk Synonymordbog” har ‘spændende’ mere end en betydning, afhængigt at sammenhængen, siger karriererådgiver Anne Marie Valentin. Og …

Svar Sep 28, 2021 = Er du typen der ikke kan lade være med at tjekke dit arbejde igennem, lige én ekstra gang? Så er du sandsynligvis detaljeorienteret. Alle mennesker vil have sans for detaljen til en vis grad, men nogle mennesker gør en dyd ud af at sørge for, at alt de laver og leverer er godt og grundigt tjekket igennem. Overvejer du en opgave fra alle tænkelige vinkler, og er det vigtigt at alle nuancer er tænkt igennem og analyseret? Det er kompetencer som gør dig detaljeorienteret, og det er en værdifuld profil at have for rigtig mange virksomheder.

10 ord du ikke skal skrive i din jobansøgning – ALT.dk

15. aug. 2017 — er analytisk, selvstændig, nysgerrig, detaljeorienteret, udadvendt mv. Faglige kompetencer: Faglige kompetencer er de kompetencer, du har fået …

Styr uden om de værste brølere.

Sådan beskriver du dine kompetencer med konkrete eksempler

19 eksempler på personlige og faglige kompetencer / kvalifikationer

8. jan. 2013 — Jeg beder om synonym for flueknepper, som jeg ikke vil skrive i et brev? … detaljeorienteret er da ret neutralt – pedantisk not so much.

Hvordan beskriver du dine kompetencer med konkrete eksempler, når du skriver din ansøgning, dit CV og er til jobsamtale? Se 19 eksempler her!

Allan Ohms konstruktiv konflikthåndtering, advokat on … – Twitter

Samarbejdsvillig. Evnen og viljen til at arbejde for at opnå fælles resultater. Dette hviler på evnen og viljen til at indgå i en arbejdsproces, …

Personlige kompetencer – liste til inspiration

Keywords: detaljeorienteret synonym