Nordea ung

Bank til unge, studerende og lærlinge 18-28 år – Nordea

18-28 år – Bank til unge, studerende og lærlinge 18-28 år | Nordea

Fordele for unge mellem 18-28 år. Som ung kunde mellem 18-28 år får du en god start på din økonomi med Min hverdag til 0 kr og derudover får du: Lønkonto+

Hvis du er mellem 18-28 år har vi en række særlige fordele til dig. Du får en række gratis produkter og fordele på alle de vigtigste områder af din daglige økonomi.

Ung | Nordea

Få vores bedste råd til din økonomi som ung. … Ung økonomi. Her kan du finde du vores allerbedste råd og tips til din økonomi som ung. God fornøjelse.

Få vores bedste råd til din økonomi som ung.

Ungdom, bank til dig mellem 13-17 år – Nordea

Ungdom, bank til dig mellem 13-17 år | Nordea

Ung 13 – 17 år … Ungdomspakken er til dig mellem 13 og 17 år. Den giver dig mulighed for at styre din egen økonomi med Nordea Pay og adgang til konto-kik/ …

Ungdomspakken er til dig mellem 13 og 17 år. Den giver dig mulighed for at styre din egen økonomi med gratis hævekort eller Nordea Pay og adgang til konto-kik/Netbank.

Ungdomskonto (13-17 år) – Nordea

Ungdomskonto (13-17 år) | Nordea

Ungdomskonto er for dig, som er mellem 13 og 17 år. Du kan bruge den til løn, lommepenge og opsparing. Og du kan få både kort, netbank og MobilePay til kontoen.

Ungdomskonto er for dig, som er mellem 13 og 17 år. En Ungdomskonto kan bruges til løn, lommepenge og opsparing.

Lån til unge – Ungdomslån for dig mellem 18-28 år – Nordea

Står du som ung overfor at skulle optage et lån til uforudsete udgifter, kan Nordea hjælpe dig med at se på dine lånemuligheder. Læs mere om vores lån her.

Forbrugslån+ til unge | Nordea

Er du mellem 18-28 år, og har du brug for at låne til en ny vaskemaskine eller andre uforudsete udgifter, kan du låne penge til en lav rente.

Når du fylder 18 år – Nordea

Som ung kunde i Nordea kan du få en særlig attraktiv indboforsikring i Topdanmark fra kun 99 kr. pr. måned. Hvem taler du med om din økonomi? Tre ud af fire …

Ung – Begynde at studere – Studiestart | Nordea

Skal du starte med at studere, er der en del ting du skal have styr på. Fx hvor meget du må tjene ved siden af din SU. Lad os hjælpe dig.

Tilmeld Ung+ | Nordea

For at tilmelde dig Ung 18-28 år skal du være kunde i Nordea. Du kan blive kunde online eller gå ned i din nærmeste filial. Du har også mulighed for at ringe …

Boliglån til unge og studerende » Få en tryg start – Nordea

Hos Nordea kan vi finde det bedste boliglån til dig som er ung, studerende eller førstegangskøber. Se hvad du kan låne her på siden. Prøv boligberegneren »

Keywords: nordea ung, nordea unge, nordea student account