Restaurant flammen viborg

Book bord på restaurant i Viborg her – Restaurant Flammen

Flammen Viborg | Book bord på restaurant i Viborg her

Leder du efter gode spisesteder i Viborg? Book bord på vores Flammen restaurant i Viborg i den gamle kaserne. Skøn grillbuffet og salater for enhver.

Buffet Viborg – Stor grillbuffet med 15 slags kød

Få grillbuffet på Restaurant Flammen Viborg. Vores dygtige personale sørger for, at buffeten altid er frisk og lækker. Stort udvalg af både kød og tilbehør.

Få grillbuffet på Restaurant Flammen Viborg. Vores dygtige personale sørger for, at buffeten altid er frisk og lækker. Stort udvalg af både kød og tilbehør

Få lækker take-away fra Flammen i Viborg her

Få lækker take-away fra Flammen i Viborg her | Flammen

Mangler du overskud i køkkenet? Køb take-away i Viborg ved at nyde et dejligt måltid mad fra Flammen. Se vores lækre take-away menu i Viborg her.

Restaurant Flammen » familierestaurant og spisested med …

Restaurant Flammen » familierestaurant og spisested med stor buffet

Hos Restaurant Flammen serverer vi grill-buffet og sørger for hyggelige rammer og god betjening – så skal du blot nyde din aften og det gode selskab.

Selskaber Viborg – Plads til op mod 250 gæster

Vi har plads til 250 spisende gæster her i restauranten i Viborg. … Læs mere om Restaurant Flammen Viborg, eller book et bord her.

Vi har plads til ca. 250 gæster, så vi har plads til både mindre og større selskaber fx fødselsdag, barnedåb, konfirmation og julefrokost. Kontakt os her

Restauranter i nærheden af dig » Restaurant Flammen

Vi har 14 restauranter fordelt over hele Danmark. Klik ind og find en restaurant i nærheden af dig og bestil dit bord med det samme.

Afhold arrangementer i Viborg – firmafester og fødselsdage mv

Vi byder på en stor grillbuffet. Hør om mulighederne for arrangementer på Flammen. Kig forbi restauranten eller ring på 44 22 33 60.

Restaurant Flammen får i ikke Brunch??? – Facebook

Restaurant Flammen – Viborg, profile picture · Restaurant Flammen – Viborg. Savner du også at fejre fødselsdag eller bare at mødes i festlige rammer?

Restaurant Flammen Viborg – Restaurantanmeldelser

Restaurant Flammen Viborg – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Restaurant Flammen Viborg, Viborg: Se 36 objektive anmeldelser af Restaurant Flammen Viborg, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr.

Restaurant Flammen Viborg, Viborg: Se 36 objektive anmeldelser af Restaurant Flammen Viborg, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 22 af 90 restauranter i Viborg.

Keywords: restaurant flammen viborg